duminică, 11 mai 2008

Se moare si in tren...

Ieri, o persoana a murit in urma deraierii unui tren in apropiere de Valea Calugareasca; trenul a deraiat in momentul trecerii peste un macaz si doua vagoane au sarit de pe sine... o persoana a murit si alte 4 au fost internate in spital. Desi investigatia este in desfasurare (foarte probabil ca se va scoate un tap ispasitor, deoarece nu prea am vazut in Romania sa se finalizeze cum trebuie o astfel de ancheta), este suspectata si o "mana criminala" (nu ar fi primul caz de furt de sina sau stricare intentionata).
Pasagerii ramasi in viata au fost rugati sa se deplaseze pana la gara din Valea Calugareasca, fara insa a li se explica ce au de facut sau cum vor ajunge la destinatie (foarte probabil ca vor fi obligati sa cumpere alte bilete... CFR-ul sa traiasca!).
Traim in Romania, tara unde mori in tren la 35 de km la ora ca sinele sunt ca vai de ele, securitate in tren sau a traseului nu exista, biletele sunt practic la suprapret iar functionarii CFR (majoritatea, nu toti) nesimtiti pana la Dumnezeu si-nnapoi... Si-a recuperat cineva fara influenta (adeca cetatean normal, cu salariu mediu pe economie si fara relatii) vreodata banii pe bilet fiindca trenul a intarziat sau s-a intamplat ceva neprevazut pe traseu, din vina CFR?

Sursa articolului: Mediafax

Niciun comentariu: